PSIXOLOGIK-XIZMATNI TASHKIL ETISHDA VA SINF RAHBARLAR BILAN HAMKORLIKNI TA’MINLASH YO’LLARI. - Abdullayeva Nargizaxon Abdurahmonovna (TADQIQOTLAR, 2025)
Annatatsiya. Ushbu  maqolada  psixologik-xizmatni  tashkil  etish  bo’yicha  2019-yil  12-iyundagi 577-sonli qarorida belgilangan vazifalar. Ta’lim muassasalarida psixologik-xizmatni tashkil etishda  psixolog va sinf rahbarlar bilan hamkorlikni yo’lga qo’yish o’quvchilarning  ijobiy  sifatlarini  shakillantirish  va  metodlardan  foydalanish  haqida ilmiy-amaliy tavsiyalar berilgan.