TAQDIMOT 100 KUNDA XORIJIY TILINI OʻRGANISH INTENSIV KURS - Mirzaqulov Shuxratjon Qashqaraliyevich (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotasiya: Ushbu darslikda nemis tilini nol darajadan oʻrganish uchun leksik va grammatik materiallar mavjud. Kurs 100 ta nisbatan kichik, ammo qizgʻin darslarga boʻlingan,  yaʼni  1  darsni  oʻzlashtirish  uchun  1  kun  kerak  boʻladi.  Til  va  nutq koʻnikmalarini mashq qilish uchun koʻplab mashqlar taklif etiladi, ularning kalitlari kitobning oxirida joylashgan. Qoʻllanma sizga nemis tilidagi matnlar bilan ishlashni ham  oʻrgatadi.  Kitob  nemis  tilini  oʻrganish  jarayonini  ortiqcha  kechiktirmasdan oʻzlashtirmoqchi  boʻlgan  har  bir  kishi  uchun  moʻljallangan  va  intensiv  mustaqil oʻrganishga tayyor. Ushbu kitob rus tilida boʻlib krill alifbosida chop etilgan. Bu esa katta avlod vakillari va oʻrta yosh avlodni birdek qamrab oladi.