MAVZU: SHOH PARDA KASALLIKLARI BILAN OG'RIGAN BEMORLARDA DAVOLASH ISHI - Qosimova Moxiraxon Abdupattayevna (TADQIQOTLAR, 2025)
Keratit  ko‘z shox pardasining yallig‘lanishi bo‘lib, uning xiralashuvi va ko‘rish qobiliyatining  pasayishiga  olib  keladi.  Kasallik  ko‘rish  o‘tkirligining yomonlashuvidan  tortib,  ko‘rishning  to‘liq  yo‘qolishigacha  bo‘lgan  muammolarni keltirib chiqarishi mumkin.