DAVLAT MAKTABGACHA TA’LIM TASHKILOTLARIDA TARBIYACHILARNING KOMPETENSIYAVIY MASHG‘ULOTLARNI BOSHQARISHI - Toktayeva Aksana Kazbekovna (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya: Maktabgacha ta'lim tashkilotlarida kompetensiyaviy yondashuv asosida  ta'lim-tarbiya  jarayonini  tashkil  etish  o‘ta  muhimdir.  Ushbu  maqolada kompetensiyaviy  mashg‘ulotlarning  mohiyati,  ularni  boshqarishning  ahamiyati  va samarali boshqarish usullari haqida so‘z yuritiladi.