BOSHLANG’ICH SINF O’QUVCHILARIDA FUNKSIONAL SAVODXONLIKNI SHAKLLANTIRISHNING ASPEKTLARI - Mirxalilova Nargiza Akbarovna (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya:  Maqolada  boshlang’ich  sinf  o’quvchilarida  funksional savodxonlikni  shakllantirishning  nazariy  metododlogik  asoslari,  funksional savodxonlik  bo’yicha  ish  olib  borgan  olimlar  haqida,  funksional  savodxonlikning turlari,  nazariy  materialdan  amaliyotda  foydalana  olish  faoliyati  mazmuni, boshlang’ich  sinf  o’quvchilarida  funksional  savodxonlikning  amalga  oshirish yo’llari,boshlang‘ich  sinf  o‘quvchilarida  funksional  savodxonlik  darajasini  oshirish bosqichlari, funksional savodxonlik darajasini oshirish yo‘nalishlari va rivojlantirish darajalari masalalari bayon qilingan.