YOSHLAR ONGIDA KASBIY QADRIYATLARNI SHAKLLANTIRISH . - Yuldasheva Inobat Ashuraliyevna (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya:  Ushu  maqolada    yoshlarda    va  oliy  o’quv  yurtlarida  pedagog kadrlar  tayyorlash  davrida  ularning  o‘z  kasbiga  bo‘lgan    kasbiy  qadriyatlarini  rivojlantirish,  kasbiy  o‘zini  anglash,kasbiy  qadriyatlarini  hurmat  qilish  ,pedagogik faoliyati    jarayonida    o‘quvchi  yoshlarga  kasbiy  qiziqishlarini,  shakllangan layoqatlarini hisobga olgan holda kasbga yo‘naltirib, kasbiy maslahatlar berib borish haqida fikr yuritilgan.