BOLALAR KIYIMLARINI LOYIHALASH, MODELLASHTIRISH VA TIKISH TEXNOLIGIYASI - Karimova Shaxzodaxon Qirgizovna (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya:  Vatan  taraqqiyoti,  yurt  tinchligi,  xalq  farovonligida  yurtimiz odamlarining, shaxsiy-umummilliy maqsad mushtarakligi, g’oyaviy birlikka intilishi hissi  kuchaydi.  Xalqimiz  taqdirining  chinakam  egasiga  aylandi.  O’ziga  xos  milliy, ma’naviy  ruhiyat  va  ma’daniyatning  sohibiga  aylandi.  Ushbu  maqolada  bolalar kiyimlarini loyihalash, modellashtirish va tikish texnoligiyasi xususida so'z yuritildi.