BOSHLANGʻICH SINFLARDA MATEMATIKA DARSLARINI OʻQITISHDA FAZOVIY GEOMETRIK SHAKLLARNING OʻRGATILISHI, OʻRNI VA AHAMIYATI - Xatamova Nursalat Raxmatovna (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya:  ushbu  maqolada  matematika  ta’limi  va  boshlangʻich  sinflarda matematika darslarini oʻqitishda fazoviy geometrik shakllarning oʻrgatilishi, ularning mazmuni,  o’qitish  usullari,  fazoviy  geometrik  shakllarni  o'rgatishning  ahamiyati, shakllari, vositalari, faoliyat turlari, o'qitishda e'tibor qilinishi lozim bo'lgan jihatlar xususidagi fikrlar o’rin olgan.