ILK O‘SPIRINLIK DAVRIDA OʻQUVCHILARDA YUZAGA KELADIGAN MUAMMOLARNING PSIXOLOGIK YECHIMLARI - Ravshanova Diloram Usmonovna (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya.  Bugungi  kunda  rivojlangan  davlatlarda  aholini  yoshartirishga alohida ahamiyat berishmoqda. Aholisi yosh davlatlar esa, ta’limga va fuqorolarning layoqatli bo‘lishlari uchun harakat qilishmoqda.