SHIFOKOR MULOQOTI MADANIYATI - Boymirzayeva Xurshida Sobirovna (TADQIQOTLAR, 2025)
ANNOTATSIYA Muloqot  -bu  odamlar  o‘rtasida  psixologik  aloqalarni  o‘rnatish  va rivojlantirishning murakkab, ko‘p qirrali jarayoni bo‘lib, u ma'lumot almashish, o‘zaro ta'sir qilish, o‘zaro tajriba,  o‘zaro  tushunish,  o‘zaro  his-tuyg‘ular,  fikr  almashish  va    o‘zaro    baholashda  namoyon  bo‘ladi.  Shifokorlar  va  bemorlar  o'rtasidagi madaniyatlararo  muloqot  sog'liqni    saqlash    sohalari    oldida    turgan  muhim muammolardan   biri  hisoblanadi.