YOSHLAR IJTIMOIY, MAʼNAVIY-AXLOQIY QIYOFASI SHAKLLANISHINING ILMIY-TARIXIY ASOSLARI - Ahmedova Dilrabo (TADQIQOTLAR, 2025)
ANNOTATSIYA:  Ushbu  maqolada  yoshlar  ma’naviy  qiyofasi,  uni shakllantirish asoslari hamda ma’naviy-axloqiy qiyofa bo‘yicha fikr bildirgan shaxslar, shuningdek,  yoshlarning  ma’naviy  fazilatlari  shakllanishida  oila,  mahalla,  ta’lim muassasalari, jamoatchilik o‘rni haqida ham fikrlar keltirilgan.