G.HIRSUTUM L. TURI ISHTIROKIDA OLINGAN INTROGRESSIV NAV VA TIZMALARINING AYRIM FIZIOLOGIK BELGILARINING O’RGANISH BO’YICHA ADABIYOTLAR TAHLILI - Normurodov Shaxzod Sharof o’g’li; Narzqulov Dilshod Rajabboyevich (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya.  Ushbu  maqolada  G.hirsutum  L.  g’o’zani  tur  turkumlari foydalanish  bo’yicha  tatqiqotlar  tahlili  xo’jalik  ahamyati,  yetishtirish  texnologiyasi bo’yicha  ma‘lumotlar  keltirilgan.  Shuningdek,  maqolada  soha  olimlari  g’o’za turkumlari  turlari  va  nav  namunalaridan  genetika  va  seleksion  tadqiqotlarda foydalanish bo’yicha adabiyotlar tahlili o’rin olgan.