MAKTAB PSIXOLOGINING ISH FAOLIYATIDA BOLA PSIXIKASINI O’RGANISHDAGI ASOSIY PRINSIPLAR - Axmadaliyeva Barnoxon Farhod qizi (TADQIQOTLAR, 2025)
Bolalar  psixologiyasi  bolalarda  psixik  jarayonlar  (maʼrifiy,  nutqiy,  hissiy, irodaviy  va  hokazo)  paydo  boʻlishi  va  rivojlanishini,  psixik  xususiyatlar  qaror topishini,  xilma-xil  faoliyatning  (oʻyinlar,  oʻqish,  mehnat)  rivojlanishini,  bolaning shaxs sifatida shakllanishini oʻrganadi