YAKKA KURASH VA QO'L JANGI O'QUV-SHUG'ULLANISH MASHG'ULOTLARINING ASOSIY JIHATI - XOJIYEV NODIR MAXMUDJONOVICH (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya. Ushbu maqolada IIB Akademiyasi kursantlari bilan o'tkaziladigan yakka kurash va qo'l jangi mashg'ulotlari asosiy jihatlari ochib berildi, xususan, kurash davomida  shaxsiy  harakatlarning  eng  maqbul  taqsimoti  aniqlandi.  Xususan,  yakka kurash va qo'l jangida qo'llaniladigan taktika va metodlar atroflicha yoritildi.