ЮМШОҚ ВА ҚАТТИҚ БУҒДОЙ НАВЛАРИНИНГ ДОН СИФАТ КЎРСАТКИЧЛАРИ - Аллаева Д; Тўхтаев Ў (TADQIQOTLAR, 2025)
Аннотация:  Ушбу  мақолада  Жанубий  дехқончилик  илмий  тадқиқот институтида  сўнги  йилларда  яратилган  юмшоқ  буғдойнинг  9  та  ва  қаттиқ буғдойнинг  2  та  навларининг  ун  чиқими,  лаборатория  шароитида  ўтказилган тадқиқот натижалари акс эттирилган.