BO'LG'USI PEDAGOGLARDA KOMMUNIKATIV KOMPETENTLIKNI RIVOJLANTIRISHDA PEDAGOGIK TRENINGLARNING O'RNI - Urisheva Irodaxon Sotivoldievna (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotasiya: Maqolada kommunikativ kompetentlik tushunchasining pedagogik nuqtai  nazardan  tahlil  qilish  masalasiga  e'tibor  qaratilgan.  Ayniqsa,  kommunikativ kompetentlik  tushunchasiga  nisbatan  olimlar  tomonidan  berilgan  ta'riflar, yondashuvlar  mazmun  mohiyatlari  о„qituvchining  kasbiy  kompetentlik  sifatlari keltilgan.  Shuningdek,  kommunikativ  kompetentlikning  yondashuvlari,  mezonlari tahlil materiallar asosida bayon qilingan.