SINFDAN TASHQARI ISHLARNI DOLZARBLIGI PEDAGOGIK MUAMMO SIFATIDA O'RGANILAYOTGANLIGI - Davlatova Muaddam Baxriddinovna (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya:  Ushbu  maqolada  umumiy  o’rta  ta’lim  maktablarining boshlang’ich  sinf  o’quvchilarining  sinfdan  tashqari  ishlarni  tashkil  etishning  yangi pedagogik tamoyillari ko’rib chiqilgan.