NON ISHLAB CHIQARISHNING TEXNOLOGIK SXEMASI - Nazarova Lobar Xolovna (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya:  Non  ishlab  chiqarish  jarayoni  insoniyat  tarixida  muhim  o‘rin tutadi. Non, ko‘plab madaniyatlar va xalqlar uchun asosiy oziq-ovqat manbai bo‘lib, uning  tayyorlanishi  va  iste'mol  qilinishi  juda  qadim  zamonlardan  boshlangan.  Non ishlab  chiqarish  jarayoni  bir  qator  texnologik  bosqichlardan  iborat  bo‘lib,  har  bir bosqich o‘ziga xos jarayonlar va usullarni talab qiladi. Ushbu maqolada non ishlab chiqarishning  texnologik  sxemasi  va  uning  asosiy  bosqichlari  haqida  ma'lumotlar berilgan