REZISTORLAR VA KONDENSATORLAR ISHLASH PRINSIPI - G‘ulomov Abrorjon Adxamjon o‘g‘li (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya: Rezistorlar va kondensatorlar, zamonaviy elektronika va elektr muhandisligining asosi hisoblanadi. Ularning har biri o‘ziga xos funksiyalar va ishlash prinsiplari bilan ajralib turadi. Ushbu maqolada biz rezistorlar va kondensatorlarning ishlash prinsiplari, ularning asosiy xususiyatlari, qo‘llanilishi va elektr zanjirlaridagi o‘rni ma'lumotlar berilgan.