TOG’AY MURODNING “MOMO YER’’ QISSASIDAGI MAQOLLARNING MOHIYATI - Yusupboyeva Farangiz (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya. Tog’ay Murodning ,,Momo yer’’ asarida o’zining keng ma’nosi va  chuqur  ma’naviyati  bilan  ajralib  turadi.  Maqollar,bir  qadriyat  sifatida,  avloddan avlodga o’tib, insonlarning hayotiy tajribalarini aks ettiradi. Ushbu maqolada ,,Momo yer’’ asaridagi maqollarning qo’llanish o’rni va uning asardagi izchilligi, ta’sirchanligi tahlil qilinadi.