TURIZMNI RIVOJLANTIRISH VA UNING YANGI SOHALARINI KASHF ETISH - Quchkarov Abbos Gulimboyevich (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya Mazkur maqolada O‘zbekistonda turizm sohasining rivojlanish yo‘nalishlari va yangi tarmoqlarini kengaytirish masalalari yoritilgan. Ekologik turizm, agro-turizm, sanoat turizmi va tibbiy turizmning imkoniyatlari tahlil qilinib, ularning iqtisodiy va ijtimoiy  ahamiyati  ko‘rsatib  o‘tilgan.  Shuningdek,  turizmni  rivojlantirish  uchun infratuzilma va marketing strategiyalarini takomillashtirish bo‘yicha takliflar berilgan.