MEHANIK PURKASH TIZIMLARI - Boboqulov Doston (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya.  Mexanik  purkash  tizimlari  avtomobillarning  yoqilg‘i aralashmasini dvigatelga yetkazib berish va yonish jarayonini optimallashtirish uchun mo‘ljallangan.  Ushbu  tizimlar  yonilg‘ining  samarali  purkalishini  ta’minlash  orqali dvigatel ish faoliyatini yaxshilaydi va yoqilg‘i sarfini kamaytirishga xizmat qiladi.