NAZAR ESHONQUL HIKOYALARIDAGI PSIXOLOGIK TAHLIL - Yusupboyeva Farangiz (TADQIQOTLAR, 2025)
Annontatsiya:  Bugungi  kunda  zamonaviy  nasrimizda  yozuvchi  Nazar Eshonqulning  ijodi  o’ziga  xos  bo’lgan  ahamiyatga  ega  hisoblanadi.Yozuvchining uslubi tasvir va talqindagi o’zgacha yondashuvi bilan boshqalardan farq etadi.Ushbu maqolada Nazar Eshonqulning hikoyalarida uchraydigan asosiy psixologik jihatlar va ularning o’zaro aloqalari tahlil qilinadi.