HAYDAR XORAZMIYNING “GULSHAN UL-ASROR” DOSTONIDAGI DIDAKTIK RUHDAGI HIKOYATLAR TAHLILI VA UNING TARBIYAVIY AHAMIYATI - Mamatova Manzura Qo‘ldosh qizi; To‘rayeva Dilnoza Nematullayevna (TADQIQOTLAR, 2025)
ANNOTATSIYA: Ushbu maqolada Haydar Xorazmiyning “Gulshan ul-asror” dostonining didaktik tahlili, undagi hikoyatlarning tarbiyaviy ahamiyati xususida so‘z boradi. Maqolada asar g‘oyasi va insoniylik, saxovatlilik, adolat haqida berilgan.