O‘QITISHNI TALABALAR TOMONIDAN BAHOLASH (STUDENT EVALUATION OF TEACHING) TIZIMINI JORIY QILISH - Mamatmurodov Farrux Farxod o‘g‘li (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya: SET (Student Evaluation of Teaching) – bu talabalarning o‘qitish jarayonini baholash tizimi bo‘lib, u ta’lim sifatini yaxshilashga xizmat qiladi. Ushbu maqolada  SETning  ahamiyati,  uning  afzalliklari  va  cheklovlari  tahlil  qilinadi. Tadqiqot natijalari SET natijalarining obyektivligi va samaradorligiga ta’sir etuvchi omillarni  ko‘rsatadi.  Shuningdek,  o‘qituvchilarning  baholash  jarayoniga  bo‘lgan munosabati va undan foydalanish strategiyalari muhokama qilinadi.