O‘QUVCHILARDA BILISH EHTIYOJLARINI SHAKLLANISHINING PSIXOLOGIK XUSUSIYATLARI - Boyqobilov Mehrojiddin Jaloliddinovich (TADQIQOTLAR, 2025)
ANNOTATSIYA             Maktablarda  ta’lim  sifatini  oshirish  uchun  o‘quvchilarning  “ta’lim  olishga nisbatan” munosabatini belgilab beruvchi ta’limiy ehtiyojlari negizida shakllanuvchi motivatsion sohaga korreksion-adaptiv ta’sir etish muhim hisoblanadi.