BIOLOGIYA DARSLARINI TASHKILLASHTIRISHDA KREATIV ME'TODLARDAN FOYDALANISH - Gulmatova Gulnoza (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya:  Biologiya  darslarini  tashkillashtirishda  kreativ  metodlardan foydalanish, ta'lim jarayonini yanada qiziqarli va samarali qilishda muhim ahamiyatga ega. Kreativ metodlar o'quvchilarning bilim olish jarayonini faollashtiradi, ularning ijodiy  fikrlash  qobiliyatini  rivojlantiradi  va  biologiya  faniga  bo'lgan  qiziqishini oshiradi. Ushbu maqolada biologiya darslarida kreativ metodlardan foydalanishning turli usullari va ularning afzalliklari haqida ma'lumotlar berilgan.